Training WERK

Al lange tijd uit het arbeidsproces en wil je weer een start maken op de arbeidsmarkt maar lukt dit niet? Wil je weer terug naar het werk wat je ooit hebt gedaan maar is dit werk er niet meer? Wat dan te doen met de kwaliteiten en interesses die jij bezit?

Samen gaan we op onderzoek uit hoe jij deze op een andere manier kan inzetten en hoe jij weer kan aanhaken op de arbeidsmarkt.

Wat gaan we doen?

Om richting te kunnen geven aan wat jij kan en waar nu de kansen zijn op de arbeidsmarkt heb je inzicht nodig in wat je kan en op welke manier je deze kan inzetten. En ook kennis nodig om te weten waar nu de vraag ligt op het gebied van werk.

Op welke manier kan jij nu gaan aanhaken? Omdat we groepsgewijs aanpakken is de groep ook een spiegel. Wat zien anderen voor kansen bij jou en op welke manier kom jij over?

Met welk resultaat?

Je wordt je (weer) bewust van waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft ten aanzien van werk. Zo ontdek je wat je talenten en kwaliteiten zijn en op welke manier je deze kan inzetten.
Je onderzoekt wat je belemmerende patronen zijn. Wat houdt jou nu tegen om die volgende stap te maken en hoe ga je hiermee om? We gaan op zoek naar jouw nieuwe functierichting en in welke organisaties deze voorkomen.

Resultaat

Je bent in staat de arbeidsmarkt te benaderen met een positieve, doelgerichte en daadkrachtige aanpak

  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren
  • Je hebt kennis waar jouw kansen liggen op deze huidige krappe arbeidsmarkt
  • Je durft te denken buiten je comfort zone om zo je doel te bereiken
  • Je leert te accepteren wat niet lukt
  • Je hebt meer zelfvertrouwen in jouw persoonlijke aanpak

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar werk. Vanuit werk en of een uitkeringspositie.

Wat is het tijdspad?
De trainingen zijn maatwerk. Duur en inzet zijn afhankelijk van de doelgroep en of het te behalen resultaat.