Advies

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd in verschillende rollen binnen het sociaal domein en binnen de participatiewet, waaronder klantregisseur op zowel werk als inkomen, trajectbegeleider, trainer en projectleider. Daardoor heb ik vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de vraag van zowel de inwoner als de gemeente en ben ik in staat om deze inzichten te verbinden en te bouwen aan datgeen wat nodig is voor inwoner, organisatie en medewerker.

Wat is mijn werkwijze?

Als adviseur start ik altijd met het stellen van vragen. Een brede analyse is van belang om inzicht te krijgen in het proces. Ik onderzoek wat er nodig is binnen een organisatie. Daarbij ga ik uit van de vraag van de organisatie, inwoner, en de mensen die het werk uitvoeren. Door deze aan elkaar te verbinden kunnen we met elkaar tot het beste resultaat komen.

Mijn expertise ligt op het gebied van ontwikkelen, verbinden en implementeren van alles wat te maken heeft met sociale -en economische zelfredzaamheid. Hierdoor ben ik als adviseur inzetbaar in verschillende onderdelen en rollen binnen het sociaal domein.