Wie ben ik?

Geboren in het jaar 1973 en de jongste van het gezin. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Amersfoort. Ik ben dol op de drijfveren van de mens, reizen, hardlopen, gezelligheid en lekker eten.

Woorden die bij mij passen: acceptatie, uit je comfort zone, aanpakken, humor, doorzetten, compassie en vooral: doen!

Ik ben een echte aanpakker vol energie, en een stukje van die energie geef ik graag aan jou door. Samen gaan we tot de kern van jouw hulpvraag, maar niet zonder een beetje luchtigheid en een flinke dosis humor. Niet alles hoeft immers zo zwaar te zijn.

Wat doe ik?

Mensen in hun kracht zetten, energie geven en laten overgaan tot actie. Daar word ik blij van.

Vanuit mijn praktijk in het prachtige Onze Lieve Vrouw ter Eem Klooster coach, train, adviseer, begeleid en ontwikkel ik mensen en organisaties op het gebied van werk en alle levensdomeinen die daarmee verbonden zijn. Ik ben een echte aanpakker, sociaal, energiek en probleemoplossend met een flinke dosis humor. Samenwerken, verbinden en actie kenmerkt mijn werkwijze.

Voor wie?

Wanneer je op zoek bent naar een coach om alleen mee te praten, ben je bij mij niet aan het goede adres. Ik ben ervan overtuigd dat iedere stap die je zet, je dichter bij een antwoord brengt. En daarom geloof ik in actiegericht denken en handelen. Zet die eerste stap. Voel, ervaar, neem actie. Van daaruit kies je een richting en die is altijd vooruit. We kijken niet terug, die kant ga je namelijk helemaal niet op.

Wat is mijn achtergrond en werkervaring?

Ik studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en deed een jaar Cultuur, Organisatie en Management aan de VU. Werkte na mijn studie in Thailand voor een organisatie voor kinderen met AIDS. Eenmaal terug in Nederland ben ik gaan werken voor een re-integratie- en detacheringsbureau om als generalist op het gebied van werk en inkomen aan de slag te gaan. Door de jaren heen heb ik voor veel verschillende bedrijven en gemeentes gewerkt als re-integratieconsulent en projectleider, tot ik in 2018 aan de slag ging als ZZP’er. Dat paste als een jas omdat geen dag hetzelfde is. Nu op dit moment bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk, waar ik nu helemaal voor ga en waar ik jou graag ontvang.