Loopbaancoaching

Heb jij het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit en krijg je geen energie meer van je werk? Of loop je vast in je werk, maar weet je niet waardoor dat komt? Samen zoomen we in op je energiegevers en energievreters en onderzoeken we waardoor het komt dat jij vastloopt in je werk.

Wat gaan we doen?

Om richting te kunnen geven aan je eigen loopbaan heb je inzicht nodig in wie jij bent en wat je belangrijk vindt in je werk. Door je te laten denken buiten je comfort zone komen we in actie en zetten we gerichte stappen die bij jou passen. Hiermee help ik je stappen in de goede richting te zetten. Dit brengt je dichter bij jouw doel en bij de waarden die voor jou van belang zijn.

Met welk resultaat?

Je wordt je (weer) bewust van waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft ten aanzien van werk. Zo ontdek je wat je talenten en kwaliteiten zijn en op welke manier je deze kan inzetten.
Je onderzoekt wat je belemmerende patronen zijn. Wat houdt jou nu tegen om die volgende stap te maken en hoe ga je hiermee om? We gaan op zoek naar jouw nieuwe functierichting en in welke organisaties deze voorkomen.

Resultaat

  • Je bent in staat de arbeidsmarkt te benaderen met een positieve, doelgerichte en daadkrachtige aanpak
  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren
  • Je weet welke behoeften en eisen jij stelt aan je toekomstige baan
  • Je hebt meer zelfvertrouwen in jouw persoonlijke aanpak
  • Je ontwikkelt jouw talenten en kwaliteiten verder
  • Je hebt meer plezier, energie en voldoening in je werk

Voor wie?

Voor iedereen die zich wil (her-)oriënteren op een functie waarin je je verder kunt ontwikkelen en waarin je persoonlijke talenten beter tot hun recht komen. Voor iedereen die vastloopt in zijn werk en inzicht wil in de manieren om dit te kunnen veranderen. Én voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij het sturing en richting geven aan de eigen loopbaan en daarin concrete stappen wil zetten.

Wat is het tijdspad?

Voor de meeste trajecten zijn 5 à 8 gesprekken van 60 tot 75 minuten in 3 maanden voldoende. Afhankelijk van jouw loopbaanvraag kunnen meer of minder gesprekken nodig zijn.